Nuohous Järvenpää

Teemme nuohouksia Järvenpään alueella. Katso vapaat nuohousajat kalenterista ja tilaa nuohous!

Järvenpään nuohoukset voit varata suoraan kalenterista. Lähialueiden nuohouksia voit tiedustellä puhelimitse tai sähköpostilla.

Järvenpää - Nuohouksen hinta

Hintamme sisältävät aina tulisijan puhdistuksen hormeineen, sekä savupiipun ja kattoturvatuotteiden kunnon tarkistamisen. Emme lisää hintoihimme matkakuluja tai muitakaan veloituksia. Mikäli alueella on useampi asunto nuohottavana kerralla, niin pyydä meiltä tarjous.

Pikanuohous

Pelkästään kamina, avotakka tai kiuas
49
00
  • Ylimääräiset tulisijat eivät mahdollisia
Edullisin

Tavallinen nuohous

Sisältää max.2 tulisijaa
74
00
  • Ylimääräiset tulisijat +25€/kpl
Yleisin

Ilta/viikonloppu

Lisätään nuohouksen hintaan
+25
00
  • Tiedustele aikoja soittamalla
Ilta / VKLP

Miksi valita nuohoojamme Järvenpäässä?

Puhdas nuohooja

(Lue lisää kääntämällä)
Hienoa, että välität! Meillä nuohoojille on varattu suojaus- ja puhdistusvälineet. Nuohooja puhdistautuu nuohousten välissä mahdollisimman hyvin vähentäen omaa altistumistaan erilaisille syöpää aiheuttaville partikkeleille.

Sinä päätät koska nuohotaan

Tilaa nuohooja paikalle silloin kun sinulle sopii. Kaikki vapaat ajat löydät suoraan varauskalenterissamme, josta voit tilata nuohoojan haluamanasi ajankohtana.

Hinta etukäteen tiedossa

Edullinen nuohous, mutta kalliit huoltoauto- ja muut mahdolliset matkakulut sinun maksettavaksi? Ei ainakaan meillä! Selkeä hinnoittelu nähtävillä aina sivuillamme varausta tehdessä. Huomioithan, että hintamme sisältävät kaikki kulumme, emmekä lisää nuohoukseen ylimääräisiä kuluja.

Sähköinen nuohoustodistus

Nuohoustodistuksen tarvitset vakuutusta varten. Löytyyköhän nuohoojalta vielä paperinen vastakappale palossa tuhoutuneen todistuksen tilalle? Ei huolta, meillä paperiversiot ovat historiaa ja nuohoustodistus on sähköisessä muodossa.

Automaattiset muistutukset

Muistutamme sinua varaamastasi nuohouksesta vielä ennen nuohousta. Lisäksi me pidämme huolen siitä, että saat muistuksen kun on aika varata seuraava lakisääteinen nuohous.

Virallinen nuohooja

Virallisella nuohoojalla tulee olla nuohoojan ammattitutkinto tai talotekniikan ammattitutkinto, jossa on suoritettu nuohouksen osaamisala. Meillä nuohouksen suorittaa aina virallinen nuohooja tai nuohoojaoppilas, jonka nuohouksesta virallinen nuohooja vastaa.

Viralliset ilmoitukset pelastuslaitoksille

Tiesitkö, että moni nuohoojista jättää kattoturvatuotteiden tarkistuksen tekemättä? Meillä tarkistus kirjataan aina nuohoustodistukseen ja teemme pelastuslain mukaiset ilmoitukset pelastuslaitokselle.

Maksuaika 14vrk, ei laskutuslisiä

Hintamme ovat etukäteen tiedossasi ja ei, emme myöskään lisää laskutuslisiä nuohoushintojemme päälle. Laskutuslisä siis 0€ ja maksuaikaa laskulle 14 vuorokautta.

Järvenpään nuohousalue

Järvenpään nuohousalue kattaa koko Järvenpään, etkä maksa meillä ylimääräisiä matkakuluja. Kaikki hintamme koskevat koko Järvenpään aluetta.

Järvenpään nuohousalueesta vastaa

Nimi: Nalle-Markus Vikholm

Ammatti/Koulutus: Palomies, nuohooja / Pelastajatutkinto + talotekniikan ammattitutkinto

Puhelinnumero: 050 300 0260

Tilaukset: Tilaa nuohous täältä