Nuohous Lahti

Tilaa nuohous lahden alueelle. Valitse haluamasi nuohousaika ja tilaa nuohooja suoraan kalenterista.

Luotettavat ja ammattitaitoiset nuohoojat saat tilattua suoraan ajanvarauskalenterista.

Lahti - Nuohouksen hinta
Nuohouksen hinta sisältää aina tulisijan puhdistuksen hormeineen, sekä savupiipun ja kattoturvatuotteiden kunnon tarkistamisen. Hintoihin ei lisätä matkakuluja tai muitakaan veloituksia. Mikäli alueella on useampi asunto nuohottavana kerralla, niin pyydä meiltä tarjous.
NuohousKumppani
Nuohouksen suorittaa lahden alueella nuohouskumppanimme, joka on sitoutunut toimintaperiaatteisiimme.
Sama hinta ja sama palvelu
Nuohouskumppanimme tuottavat palvelun yhtä laadukkaasti ja siististi kuin omat nuohoojammekin. Myös hinta on sama, eli ei ylimääräisiä kuluja.
NuohousTakuu
Annamme takuun nuohouskumppaneidemme nuohoukselle. Mikäli et ole tyytyväinen palveluun, niin hyvitämme rahasi takaisin.
Lue lisää NuohousTakuusta ja NuohousKumppaneistamme
Previous
Next

Tavallinen nuohous

Sisältää max.2 tulisijaa
74
00
  • Ylimääräiset tulisijat +25€/kpl

Ilta/viikonloppu

Lisätään nuohouksen hintaan
+25
00
  • Tiedustele aikoja soittamalla
Ilta / VKLP

Nuohous Lahti

NuohoojaKumppanimme suorittaa nuohouksia Lahdessa ja sen välittömässä läheisyydessä. Ajanvarauskalenterista voit tilata nuohouksen kuitenkin vain, mikäli nuohottava kohde sijaitsee alueella: Lahti

Muiden lähialueiden nuohousaikojen varaukset sähköpostitse tai puhelimitse. Löydät NuohousKumppanimme yhteystiedot tämän sivun alallaidasta.

Nuohouksen toimintaperiaatteemme

Puhdas nuohooja

(Lue lisää kääntämällä)
Hienoa, että välität! Meillä nuohoojille on varattu suojaus- ja puhdistusvälineet. Nuohooja puhdistautuu nuohousten välissä mahdollisimman hyvin vähentäen omaa altistumistaan erilaisille syöpää aiheuttaville partikkeleille.

Sinä päätät koska nuohotaan

Tilaa nuohooja paikalle silloin kun sinulle sopii. Kaikki vapaat ajat löydät suoraan varauskalenterissamme, josta voit tilata nuohoojan haluamanasi ajankohtana.

Hinta etukäteen tiedossa

Edullinen nuohous, mutta kalliit huoltoauto- ja muut mahdolliset matkakulut sinun maksettavaksi? Ei ainakaan meillä! Selkeä hinnoittelu nähtävillä aina sivuillamme varausta tehdessä. Huomioithan, että hintamme sisältävät kaikki kulumme, emmekä lisää nuohoukseen ylimääräisiä kuluja.

Sähköinen nuohoustodistus

Nuohoustodistuksen tarvitset vakuutusta varten. Löytyyköhän nuohoojalta vielä paperinen vastakappale palossa tuhoutuneen todistuksen tilalle? Ei huolta, meillä paperiversiot ovat historiaa ja nuohoustodistus on sähköisessä muodossa.

Automaattiset muistutukset

Muistutamme sinua varaamastasi nuohouksesta vielä ennen nuohousta. Lisäksi me pidämme huolen siitä, että saat muistuksen kun on aika varata seuraava lakisääteinen nuohous.

Virallinen nuohooja

Virallisella nuohoojalla tulee olla nuohoojan ammattitutkinto tai talotekniikan ammattitutkinto, jossa on suoritettu nuohouksen osaamisala. Meillä nuohouksen suorittaa aina virallinen nuohooja tai nuohoojaoppilas, jonka nuohouksesta virallinen nuohooja vastaa.

Viralliset ilmoitukset pelastuslaitoksille

Tiesitkö, että moni nuohoojista jättää kattoturvatuotteiden tarkistuksen tekemättä? Meillä tarkistus kirjataan aina nuohoustodistukseen ja teemme pelastuslain mukaiset ilmoitukset pelastuslaitokselle.

Maksuaika 14vrk, ei laskutuslisiä

Hintamme ovat etukäteen tiedossasi ja ei, emme myöskään lisää laskutuslisiä nuohoushintojemme päälle. Laskutuslisä siis 0€ ja maksuaikaa laskulle 14 vuorokautta. Aika siistiä verrattuna siihen, että ennen rahat laitettiin heti nuohoojaan taskuun ilman kuittia, eikö?

Lahden seudun nuohooja - NuohousKumppanimme

Nimi: Antti Huotari

Ammatti/Koulutus: Palomies, nuohooja / Pelastajatutkinto + talonrakennuksen perustutkinto + talotekniikan ammattitutkinto

Puhelinnumero: 040 078 7112

Tilaukset: Tilaa nuohous täältä