Nuohous Espoo

Teemme nuohouksia Espoon ja Kauniaisten alueella. Valitse haluamasi nuohousaika ja tilaa nuohooja suoraan kalenteristamme.

Teemme nuohouksia lähes kaikkialla Espoossa. Espoon nuohousalue on jaettu kahteen alueeseen, katso alempaa tältä sivulta kumpaan nuohousalueeseen kuulut.

Espoo - Nuohouksen hinta

Hintamme sisältävät aina tulisijan puhdistuksen hormeineen, sekä savupiipun ja kattoturvatuotteiden kunnon tarkistamisen. Emme lisää hintoihimme matkakuluja tai muitakaan veloituksia. Mikäli alueella on useampi asunto nuohottavana kerralla, niin pyydä meiltä tarjous. Hinnat ovat huoneistokohtaisia.

Pikanuohous

Pelkästään kamina, avotakka tai kiuas
49
00
  • Ylimääräiset tulisijat eivät mahdollisia
Edullisin

Tavallinen nuohous

Sisältää max.2 tulisijaa
74
00
  • Ylimääräiset tulisijat +25€/kpl
Yleisin

Ilta/viikonloppu

Lisätään nuohouksen hintaan
+25
00
  • Tiedustele aikoja soittamalla
Ilta / VKLP

Espoon nuohous

Meille on tärkeää, että sinä pääset valitsemaan juuri itsellesi sopivan nuohousajan. Meillä nuohousta ei suoriteta nuohoojan, vaan sinun aikataulujesi mukaan. Espoo on logistisesti suhteellisen iso alue kun ottaa huomioon mahdolliset ruuhkat. Haluamme toimia mahdollisimman tehokkaasti ja logistisesti vastuullisesti. Tämän vuoksi olemme jakaneet Espoon nuohousalueen kahteen osaan, josta pohjoisen alueeseen kuuluu myös Kauniainen. Kun tilaat nuohousta, niin valitse oma toimipisteesi alla olevan jaottelun mukaisesti, jolloin saat näkyville oman alueesi vapaat nuohousajat. Emme tee nuohouksia Espoon saaristossa ja punaisella merkityillä alueilla nuohousaikojen tilaus vain sähköpostitse tai puhelimitse

Nuohousalue: Espoo, etelä

Suur-Tapiola

Otaniemi, Tapiola, Westend, Haukilahti, Niittykumpu, Pohjois-Tapiola, Laajalahti ja Mankkaa

Suur-Matinkylä

Henttaa, Olari ja Matinkylä

Suur-Espoonlahti

Nöykkiö, Kaitaa, Soukka, Espoonlahti, Saunalahti ja Latokoski

Suur-Kauklahti

Vanttila, Kauklahti, ja Kurttila (huom: Espoon kartanon varaukset pohjoisen toimipisteestä)

Nuohousalue: Espoo, pohjoinen

Kauniainen

Suur-Kauklahti

Espoon kartano (huom: muiden alueiden varaukset etelän toimipisteesä)

Suur-Leppävaara

Lintuvaara, Leppävaara, Kilo, Sepänkylä, Karakallio, Laaksolahti, Viherlaakso ja Lippajärvi

Pohjois-Espoo

Vanhakartano, Niipperi, Perusmäki, Bodom, Röylä, Kalajärvi, Luukki, Lahnus, Velskola ja Lakisto

Vanha-Espoo

Kuurinniitty, Espoon keskus, Kaupunginkallio, Muurala, Järvenperä, Karvasmäki, Högnäs, Gumböle, Karhusuo, Kunnarla, Nupuri, Kolmperä, Siikajärvi, Nuuksio, Vanha-Nuuksio ja Ämmässuo

 

Valitse nuohoojamme Vantaalla

Puhdas nuohooja

(Lue lisää kääntämällä)
Hienoa, että välität! Meillä nuohoojille on varattu suojaus- ja puhdistusvälineet. Nuohooja puhdistautuu nuohousten välissä mahdollisimman hyvin vähentäen omaa altistumistaan erilaisille syöpää aiheuttaville partikkeleille.

Sinä päätät koska nuohotaan

Tilaa nuohooja paikalle silloin kun sinulle sopii. Kaikki vapaat ajat löydät suoraan varauskalenterissamme, josta voit tilata nuohoojan haluamanasi ajankohtana.

Hinta etukäteen tiedossa

Edullinen nuohous, mutta kalliit huoltoauto- ja muut mahdolliset matkakulut sinun maksettavaksi? Ei ainakaan meillä! Selkeä hinnoittelu nähtävillä aina sivuillamme varausta tehdessä. Huomioithan, että hintamme sisältävät kaikki kulumme, emmekä lisää nuohoukseen ylimääräisiä kuluja.

Sähköinen nuohoustodistus

Nuohoustodistuksen tarvitset vakuutusta varten. Löytyyköhän nuohoojalta vielä paperinen vastakappale palossa tuhoutuneen todistuksen tilalle? Ei huolta, meillä paperiversiot ovat historiaa ja nuohoustodistus on sähköisessä muodossa.

Automaattiset muistutukset

Muistutamme sinua varaamastasi nuohouksesta vielä ennen nuohousta. Lisäksi me pidämme huolen siitä, että saat muistuksen kun on aika varata seuraava lakisääteinen nuohous.

Virallinen nuohooja

Virallisella nuohoojalla tulee olla nuohoojan ammattitutkinto tai talotekniikan ammattitutkinto, jossa on suoritettu nuohouksen osaamisala. Meillä nuohouksen suorittaa aina virallinen nuohooja tai nuohoojaoppilas, jonka nuohouksesta virallinen nuohooja vastaa.

Viralliset ilmoitukset pelastuslaitoksille

Tiesitkö, että moni nuohoojista jättää kattoturvatuotteiden tarkistuksen tekemättä? Meillä tarkistus kirjataan aina nuohoustodistukseen ja teemme pelastuslain mukaiset ilmoitukset pelastuslaitokselle.

Maksuaika 14vrk, ei laskutuslisiä

Hintamme ovat etukäteen tiedossasi ja ei, emme myöskään lisää laskutuslisiä nuohoushintojemme päälle. Laskutuslisä siis 0€ ja maksuaikaa laskulle 14 vuorokautta. Aika siistiä verrattuna siihen, että ennen rahat laitettiin heti nuohoojaan taskuun ilman kuittia, eikö?

Espoon nuohousalueesta vastaa

Nimi: Janne Niemelä

Ammatti/Koulutus: Palomies, nuohooja / Pelastajatutkinto + talotekniikan ammattitutkinto

Puhelinnumero: 040 733 8315

Tilaukset: Tilaa nuohous täältä